kat1975 a scris:
Stimate dle. Nicu, adevarul este cel relatat de mine. Nu vreau sa fentez pe nimeni. Aveti o mentalitate invechita si paguboasa directiei in care se indreapta tara asta. V-ati gandit ca eu nefiind acasa de dimineata pana seara, nu consum? Consuma in schimb una din persoanele care vine sa stea cu cel mic. Asadar, e ca si cum as consuma eu. Vreti sa spuneti ca toti cei care au bone, rude, care ii viziteaza, achita ceva in plus? Sunteti si nesimtit, sincer.
Stimata Doamna, este cum spuneti D-vs, am mentalitate invechita,.....dar corecta ! Aici nu discutam de consumuri ! Acestea se platesc contorizat presupun ! Indiferent de numarul de persoane. Repet inca o data, pe ce va contraziceti d-vs cu asociatia, este doar cheltuielile pe persoana (electrica pe scara si gazul doar in cazul in care acesta este necontorizat) PUNCT ! Acestea insemnand doar catva lei pe luna de persoana ! Inca o data, daca sustineti ca sunteti corecta, solicitati Presedintelui sa dati o declaratie pe proprie raspundere, in ceea ce sustineti !