tatal copilului plateste pensie alimentara prin banca, prin hotarare judecatoreasca . i s-a marit venitul si vreau sa stiu ce trebuie sa faca ca s-a mareasca pensia alimentara ? Multumesc frumos!
chiar daca copilul nu vrea sa stea cu el?tatal este in sinaia noi in bucuresti.si as putea cere o evaluare psihica a tatalui? din ce m-am documenrtat are paranoia cu deliruri psihotice, crede ca am o relatie cu un individ si asta i-a spus si copilului ca vine un om rau si doarme cu noi in pat si...ar fi mult de scris ideea este ca ii cam face rau copilului cu scenariile lui paranoice.tatal are 73 de ani.nu are pensie.are venit din inchirierea unei vile.el sta singur in alta casa mai mica si izolata la care plateste chirie modica.
multumesc mult
am un baietel de doi ani si 10 luni.l-am parasit pe tatal lui acum doua luni, nu suntem casatoriti.eu acum nu am nici un venit si stam cu parintii mei.vreau sa-l dau in judecata ca sa plateasca pensia alimentara.pe cale amiabila nu se poate pt ca tatal e paranoic , de asta am si plecat , crede ca am o relatie cu altcineva si nu vrea sa-mi dea nici un ban pt ca i-as cheltui cu respectivul "amant".
vreau sa stiu, neavand nici un venit, sunt in dezavantaj in fata judecatii? tatal are venit aprox.1000euro lunar.
multumesc
am 40 de ani si sunt mama unui baietel de doi ani si locuiesc cu parintii mei. tatal copilului are 73 de ani.nu suntem casatoriti. m-am despartit de el pentru ca e bolnav psihic, crede ca am o relatie ca un alt barbat.problema este ca acum vine la noi acasa si isi expune scenariile paranoice despre mine si acel individ. ma streseaza foarte tare si asta il afecteaza si pe copil.cum sa procedez pe calea legii? pot obtine ordin de restrictie? tatal copilului este in certificatul de nastere.amintesc ca nu plateste pensie alimentara.