avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorare pensie alimentara

tatal copilului plateste pensie alimentara prin banca, prin hotarare judecatoreasca . i s-a marit venitul si vreau sa stiu ce trebuie sa faca ca s-a mareasca pensia alimentara ? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2023
roxanaGG, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:03, 23 Ianuarie 2023
Trebuie sa trimita suma de bani corespunzatoare actualului venit daca prin hotarare are stabilit procent din venit.

Daca prin hotarare are stabilita suma fixa, atunci dvs trebuie sa il dati in judecata sa solicitati actualizarea sumei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare pensie intreţinere minor Martonze Martonze Instanţa a stabilit pentru copilul meu o pensie alimentară în valoare fixă, pe care tatăl o plăteşte cu regularitate. Articolul 531 alin. (2) Cod ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, eu fiind majoră și încă la studii, este posibil ... andreeayasmine andreeayasmine Bună ziua, eu fiind majoră și încă la studii, este posibil să îmi dau tatăl în judecată dacă nu își plătește pensia alimentară corectă față ... (vezi toată discuția)
Cuantum pensie de intretinere Se poate cere instantei ca pensia alimentara pentru minor sa fie stabilita nu ca o valoare fixa in lei ci ca o proportie de 1/4 din venitul lunar, avand in ... (vezi toată discuția)