am 40 de ani si sunt mama unui baietel de doi ani si locuiesc cu parintii mei. tatal copilului are 73 de ani.nu suntem casatoriti. m-am despartit de el pentru ca e bolnav psihic, crede ca am o relatie ca un alt barbat.problema este ca acum vine la noi acasa si isi expune scenariile paranoice despre mine si acel individ. ma streseaza foarte tare si asta il afecteaza si pe copil.cum sa procedez pe calea legii? pot obtine ordin de restrictie? tatal copilului este in certificatul de nastere.amintesc ca nu plateste pensie alimentara.
Nu-l primiti in casa iar daca face scandal, chemati politia. Stati la curte sau la bloc ?
In privinta pensiei de intretinere, cereti in instanta stabilirea unei pensii, i se va pune poprire pe pensie tatalui daca are.
Tot in instanta, ar trebui sa cereti ca locuinta copilului sa fie stabilita la dvs si ca numai dvs sa exercitati autoritatea parinteasca .
Tatal e bolnav psihic cu acte ? Adica a stabilit un medic ca-i bolnav sau numai dvs din comportamnetul lui ?
Pensie alimentara
roxanaGG
am un baietel de doi ani si 10 luni.l-am parasit pe tatal lui acum doua luni, nu suntem casatoriti.eu acum nu am nici un venit si stam cu parintii mei.vreau ... (vezi toată discuția)