Buna ziua. Va rog să mă ajutați cu un sfat.
Aș vrea să depun o plângere prealabilă la primărie în vederea anulării sau micșorări unei taxe în urma unei hotărâri .La ce să mă aștept în urma depunerii .poate avea repercusiuni împotriva mea. Mulțumesc
Buna ziua cum a ți rezolvat problema ..câteva detalii va rog.
ionut4ionut a scris:
Am facut un curs de cofetar si doresc sa deschid un PFA .
Voi face torturile si prajiturile la domiciliul clientului (pentru a nu avea nevoie de laborator) ceea ce inseamna prestare de servicii, dar nu stiu la ce cod CAEN ma incadrez .
Buna ziua...as vrea sa știu dacă pot fi acuzat în cazul în care am găsit desfășurătoare telefonice...in care soția mea ...avea relații cu altcineva...as vrea că acele desfășurătoare sa le înștiințez soției acestuia...amantul mă acuză de hărțuire...
salut ,,am o nelamurire in legatura cu cu cass incepand cu 2014..pensionarii*(cei cu pensie mai mica sau cei cu pensie mai mare de 740) si salariatii platitori de cass platesc incaodata cass? multumesc
buna ziua.o problema destul de de mare ...am baut ceva vin in urma cu o zi aprox 4 ore circa 2l vin asta pana in ora 20 dupa ,dimineta la ora 8 mi sa pus fiola si a iesit undeva la 0.62 alcolemie.in primul rand nu stiu care sunt rezultatele la sange as vrea sa fac o recalculare a probelor 1 -cand unde si cum o pot face acea cerere de recalculare binenteles daca valorile depasesc 0.80 - 2-ce o sa insemene daca valorile sunt in scadere ex 1.0 si 0.95 e eficienta recalcularea? 3ce consecinte ma asteapta
ps..as dori daca se poate un rasp cat mai complex si daca e cineva trecut prin asa ceva e si mai explicit