avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate anna14

Activitate anna14

Buna ziua!Tatal meu a mostenit de la parintii lui un teren pe care ar vrea sa il vanda.Are certificat de mostenitor,obtinut prin notariat.Interbarea mea este daca trebuie intabulat terenul inainte de a-l vinde,sau se poate face intabularea direct pe numele cumparatorului.Multumesc.
Multumesc pt.raspuns.Cred ca n-am fost destul de explicita.Persoana a stat in chirie la altcineva,nu la mine.Eu nu am de gand sa inchiriez,doar sa-l ajut sa-si faca CI pe adresa mea,de aceea voiam sa stiu despre eventualele probleme care ar putea sa apara.Si ,din cate stiu CI se face pe 10 ani,nu cred ca ar fi apelat la mine doar pentru o carte de identitate provizorie(pe care i-ar fi facut-o fosta gazda).
Buna ziua! Am si eu o nedumerire,daca ma puteti ajuta...am un prieten care a stat in chirie pana acum o luna.Problema este ca i-a expirat CI(avea adresa de resedinta a fostei sotii,de carea divortat),iar acum ma roaga sa-l primesc la mine in spatiu,pentru a-si face o noua carte de identitate.Eu sunt co-proprietar al unui apartament.As vrea sa-l ajut dar vreau sa stiu si eventualele riscuri,daca exista.Multumesc.
Răspuns la discuția Acoperis bloc
Multumesc mult pentru raspuns.
Discuție Acoperis bloc
Buna seara! Locuiesc la bloc si am o mare nelamurire.Cum se calculeaza suma care-mi revine de plata in cazul ridicarii unui acoperis? Mentionez ca sunt cate 3 apartamente pe palier,unul cu doua camere si doua cu cate 3 camere.Administratorul blocului sustine ca suma se imparte in mod egal,indiferent de suprafata fiecarui apartament,incluzand uscatorul si casa scarilor.Asa o fi?