avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren mostenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren mostenit

Buna ziua!Tatal meu a mostenit de la parintii lui un teren pe care ar vrea sa il vanda.Are certificat de mostenitor,obtinut prin notariat.Interbarea mea este daca trebuie intabulat terenul inainte de a-l vinde,sau se poate face intabularea direct pe numele cumparatorului.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Certificat mostenitor nina2014 nina2014 In urma decesului bunicilor exista certificate de mostenitor emise in 2019, pe numele a 3 mostenitori legali (copiii lor - parintii nostri). Parintii, sunt ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire dupa bunici ADELA.B ADELA.B Buna ziua , Ma confrunt cu o problema de dezbatere . Bunicii mei au decedat si tatal meu a decedat si nu s-a facut dezbaterea de mostenire asupra unui teren ... (vezi toată discuția)
***de unde?*** Anomiskaracuda Anomiskaracuda Caz: Casa + teren de 260 m.p. Eu cu sora mea avem jumatate si unchiul nostru cealalta jumatate. Am facut cadastrul, intrabularea dar fara iesire din ... (vezi toată discuția)