Am o curiozitate citit in un ziar ca o persoana a cazut un prejudiciu de 600.000 lei intrebarea mea este cum poate f recuperat acel prejudiciu daca acea persoana nu are nimica pe numele ei?
am un amic cu amenzi de 300.000 lei avand in vedere ca practic ii este imposiibla cestuia sa le plateasca plus ca nu are bunuri sau serivic legal cam cand se vor prescrie acestea?
Am o amca pntru ca nu a avut bani sa nasca n romania (spag cumparare materiale medicale etc ) a plecat in italia unde a si nascut pe gratis.Dupa neavand acolo casa masa nimica si a fost si putin cam proasta dupa mine caci u ma intresam unde as gasii locuri pntru mama si copilul dar deh alegerea e a fost sa se intoarca acasa si deh aia sau scapat repede de ea la asa proponere lundi imediat bilet de intoarcere.
Intrebarea mea ste cum isi poate inscri ea coplul aici avand in vedere ca sa nascut in italia
Da da iar eu cand ma duc sa achit utilitati sau sa au mancare tre sa zic de exemplu cand ma duc la lumina tre sa zic am factura 130 lei deci platesc 100 lei ca 130 e brut tre sa zic .
Oricum a vazut amica pe pielea ei ca din asa alaru nu se poate traii sa dus odata sa faca pe desteapta zis ca ea achta facturile si deh la 2 camere 2 persoane sa trezit intretinere o fleasca de 400 lei lumina o fleasca de 250 lei cand sa dus sa achita cablu intrnet sa trezt ca nu a mai ramas cu nimica din "fabulosul ei salariu "
Probabil cam ce primeste amicul caci deh e angajat la o firma mare care nu si-ar permite sa faca ilegalitati adica sa isi bata capul degeaba in probleme oricum la asa salariu nu pot zice decat un singur lucru BATAIE DE JOC nu stiu cine ar putea sa supravietuiasca singur din asa salariu.