Pentru posturile scoase la concurs de catre DIICOT incearca cineva??
Daca garsoniera face parte din imobil de locuit in comun,nu se poate considera cladire independenta
Termenul de cladire independenta se refera la locuintele care nu fac parte din imobile de locuit in comun,respectiv case
Am dat concurs la curtea de apel ploiesti, am primit post la pogoanele si pentru ca acolo nu am gasit nimic cu chirie, am gasit in orasul buzau si de acolo fac naveta, as dori sa stiu daca mi se poate deconta chiria si transportul in totalitate sau doar intr-un anumit cuantum in functie de plafon? si daca este in functie de plafon, as dori sa stiu care ar fi acesta. Va multumesc.
Absolut toate legile le găsiți pe internet. Și când spun că le găsiți, asta presupune că le veți găsi actualizate. Tot ce trebuie să faceți e să dați un search pe google. O spun din proprie experiență. Știu că e destul de greu să stați, să căutați, să verificați..dar deh până la urmă tot trebuie făcut și lucrul ăsta dacă vreți să invățați. Nu mi-o luați în nume de rau, dar puneti mâna și căutați-le singuri.
Buna seara. Pana la urma invatam din NCPC pt acest examen?
credeti ca se vor mai scoate locuri direct pe post pt grefieri in timisoara? este cineva care a mai dat la tm?