avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Decontare chirie si transport personal auxiliar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Decontare chirie si transport personal auxiliar

Am dat concurs la curtea de apel ploiesti, am primit post la pogoanele si pentru ca acolo nu am gasit nimic cu chirie, am gasit in orasul buzau si de acolo fac naveta, as dori sa stiu daca mi se poate deconta chiria si transportul in totalitate sau doar intr-un anumit cuantum in functie de plafon? si daca este in functie de plafon, as dori sa stiu care ar fi acesta. Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2013
Ibogdan, utilizator
Cel mai recent răspuns: laurentiuci , utilizator 16:15, 1 August 2013
Ibogdan a scris:

Am dat concurs la curtea de apel ploiesti, am primit post la pogoanele si pentru ca acolo nu am gasit nimic cu chirie, am gasit in orasul buzau si de acolo fac naveta, as dori sa stiu daca mi se poate deconta chiria si transportul in totalitate sau doar intr-un anumit cuantum in functie de plafon? si daca este in functie de plafon, as dori sa stiu care ar fi acesta. Va multumesc.

se deconteaza una dintre ele. plafonul maxim la chirie e de 190 de euro pt buzau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deduceri de chirii pentru magistrati Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am inteles ca exista deduceri pentru chiriile platite de magistrati si acestea au un cuantum specific. De ce exista aceste diferente? Si mai ales ... (vezi toată discuția)
Sng cursuri onytzaa onytzaa buna ziua,as vrea sa stiu daca dupa finalizarea cursurilor,la repartizarea pe post ti se va deconta chria pt ca eu sunt din provincie si daca voi prinde post ... (vezi toată discuția)
Pot face cerere de transfer? felicia bz felicia bz am o mare neclaritate si va rog lamuriti-ma.am dat un concurs organizat de Curtea de Apel Bucuresti si am fost admisa pe perioada determinata pe postul de ... (vezi toată discuția)