avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot face cerere de transfer?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot face cerere de transfer?

am o mare neclaritate si va rog lamuriti-ma.am dat un concurs organizat de Curtea de Apel Bucuresti si am fost admisa pe perioada determinata pe postul de grefieri cu studii superioare juridice si am fost repartizata pe Fetesti.Eu sunt din Buzau si stiu ca este nevoie de grefieri, sunt putini grefieri si au nevoie de personal auxiliar de specialitate desi nu au fost inca scoase locuri pentru ocuparea acestor posturi din lipsa bugetului.Ma intreb oare eu nu pot cere sa fiu repartizata pe Buzau daca ma duc la Fetesti oricum imi vor deconta chiria si nu ar fii mai usor sa ma dea in orasul meu si sa nu-mi mai deconteze chiria.As dori sa stiu daca am posibilitatea de a cere acest lucru;adica sa cer repartizarea mea pe Buzau daca eu sunt admisa pe perioada determinata si repartizata pe Fetesti,urmand sa incep activitatea de la 1 iulie 2011.Va rog spuneti-mi ce as putea face pentru a fii repartizata la Buzau si cum sa fac acest lucru,ce anume pot face....va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: felicia bz , utilizator 18:17, 17 Septembrie 2011
Posibilitatea de a solicita transferul exista , dar mai trebuie sa existe si posturi de grefieri vacante in mun.Buzau ... posibil ca la data concursului sa nu fi existat niciun post pentru mun.Buzau.
Buna Felicia,

Sunt in aceeasi situatie ca si tine. Pana la urma, ai ajuns la Fetesti sau nu? Ce ai reusit sa afli despre transfer? Astept un raspuns urgent de la tine si poate vorbim in privat.
Ionela C a scris:

Buna Felicia,

Sunt in aceeasi situatie ca si tine. Pana la urma, ai ajuns la Fetesti sau nu? Ce ai reusit sa afli despre transfer? Astept un raspuns urgent de la tine si poate vorbim in privat.

Nu mai intra nimeni pe aici pentru detalii?
As vrea sa stiu: daca esti incadrat pe un post de grefier pe perioada determinata pe locul unei persoane care este in perioada de crestere copil pana la 2 ani, poti face cerere de transfer in alta localitate? Cum se procedeaza? Dupa cat timp se poate face o asemenea cerere? As vrea cat mai multe detalii pe tema aceasta!
Multumesc anticipat tuturor celor care vor raspunde!
da am ajuns la fetesti dar de transferat nu am reusit pentru ca mi-au respins cererea de transfer....acum am dat la Sng si am luat asa ca plec de la fetesti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru grefier bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog , pentru ca sa ajung grefier ce studii trebuie sa am? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cum ajungi grefier? andraaa02 andraaa02 Bună ziua! Aș avea câteva nelămuriri legate de profesia de grefier. Din câte am înțeles, există două posibilități de accedere în această profesie: ... (vezi toată discuția)
Exercitarea atributiei de grefier alexandru1990sm alexandru1990sm Buna seara, m-ar interesa sa stiu daca functia de grefier poate fi exercitata de catre persoane care au studii medii ( am terminat deja o facultate, ASE iar in ... (vezi toată discuția)