avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Certificat energetic - in ce cazuri este necesar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Certificat energetic - in ce cazuri este necesar

buna ziua! am o nelamurire. pentru inchirierea unei garsoniere cu o suprafata < 50 mp este necesar certificatul energetic? legea spune ca acesta nu e obligatoriu pentru cladirile independente cu suprafata < 50 mp. poate fi considerata garsoniera dintr-un bloc cladire independenta? Multumesc!

Cel mai recent răspuns: laurentiuci , utilizator 15:38, 15 August 2013
Daca garsoniera face parte din imobil de locuit in comun,nu se poate considera cladire independenta
Termenul de cladire independenta se refera la locuintele care nu fac parte din imobile de locuit in comun,respectiv case
ynocentta a scris:

Daca garsoniera face parte din imobil de locuit in comun,nu se poate considera cladire independenta
Termenul de cladire independenta se refera la locuintele care nu fac parte din imobile de locuit in comun,respectiv case

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat energetic Maiuska Maiuska Buna ziua! Ieri am aflat ca la Programul Prima Casa trebuie sa ai si certificat energetic. Eu sunt cumparatorul. Vanzatorul cand a cumparat apartementul ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic abc53 abc53 Vrem sa vindem un teren care are pe el o casa mica ,construita in 1925 din pamant batut,aflata in stare de degradare avansata, nelocuibila de peste 10 ... (vezi toată discuția)
Pentru imobile construite inainte te anul 1950 este necesar întocmirea ... PipEmilia PipEmilia Pentru imobile construite inainte te anul 1950 este necesar întocmirea certificatului energetic? Mulțumesc. (vezi toată discuția)