avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat energetic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat energetic

Vrem sa vindem un teren care are pe el o casa mica ,construita in 1925 din pamant batut,aflata in stare de degradare avansata, nelocuibila de peste 10 ani.Valoare de impozitare a casei 20 lei.Pentru vanzare avem nevoie certificat energetic?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:00, 25 Noiembrie 2017
Asa vi s-a cerut la notar?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă are suprafața mai mică de 50 m.p, nu e nevoie.
Dar la o garsoniera sub 50 mp trebuie certificat energetic? Ne spuneti va rog unde gasesc temeiul legal?
La garsoniere trebuie certificat energetic, a se vedea legea 372 din 2005 republicată, privind performanţa energetică a clădirilor.
Multumesc pt raspuns, dar unde scrie ca la case sub 50 mp nu trebuie ,ca am si eu de vanzare o astfel de casuta?

Alte discuții în legătură

Certificat de performanta energetica paicaflorica paicaflorica In cazul vanzarii unei case vechi la tara-caramida cruda si barne-imi trebuie la notar certificat de performanta energetica?si daca da,cum il obtin?Multumesc f ... (vezi toată discuția)
Proces de receptie finala la casa noua DonaldAlex DonaldAlex Buna ziua, Am construit o casa de 50mp (39mp utili) care va fi locuita doar vara.Intrebare: Imi trebuie certificat energetic la receptia finala? Din lege eu ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa fara certificat energetic Aleku Aleku Buna ziua, Detin o casa cu terenul aferent in coproprietate cu o ruda. Se poate vinde casa fara certificatul energetic? Casa e din lut, si necesita ... (vezi toată discuția)