Buna ziua - ma lamuriti va rog ca daca angajez un minor de 17 ani -ce trebuie trecut in contract de munca - ce acte am nevoie sa-i cer , in revisal daca se trece ceva in plus , si daca la itm trebiue depus documentatie pentru acest caz -? - va multumesc
buna ziua - daca un salariat cere concediu fara plata ( in primul rand cate zile se pot acorda intr-un an ? -) si doreste sa prelungeasca cu inca o luna - pana in 01.03.2014 - cand ii maresc salarul de baza - cea obligatorie din 01.01.2014- acum cand ii prelungesc concediul fara plata , sau cand vine inapoi la lucru - la 01.03.2014?
va multumesc !
buna ziua!
daca vreau sa modific cu 01.10.2013 orele de lucru( si a salarului de incadrare 24*4.75 ron / ora ) . la un cim de la 4 ore/ zi / luna -- cu 24 ore pe luna - este posibil;
sa nu se treaca ore pe zi ce efectiv ore pe luna - ce modificari atrage aceasta .
multumesc asa am facut e-si eu pana acuma dar altii cum v-am scris altfel spuneu ca scrie in instructiunile revisal - ca - Data la care produce efecte:
se selecteaza din controlul de data calendaristica data la care se introduc
datele. am copiat exact din instructiunile revisal - intradevar apare doar la inregistrari contract la modificari sau etc nu
altii zic ca data actului aditional este data la care se produce efectul - in cazul meu ar trebui sa fie 23.07.2013 cand am intocmit actul aditional - in termenul de 20 zile lucratoare - nu mai stiu cum sa completez in revisal !!!!!!!!!
care este pana la urma corect ????
ma lamuriti si pe mine - daca modific salarul de incadrare cu act aditional intocmit cu data de 23.07.2013 - su modificare de salar la 01.07.2013 care este data la care se produc efectele in revisal - va multumesc -