avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate mangusta86

Activitate mangusta86

Buna seara,
Astazi am fost amenintat de presedintele blocului in diverse moduri, cea mai mai sonora care imi creaza o stare de neliniste si nesiguranta este: “cat timp o sa fiu eu presedinte in acesti bloc o sa ai numai probleme”.
Ce pot sa fac in privinta asta din punct de vedere legal?
Va multumesc
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie:
In 2016 am fost instiintat de ANAF ca am o datorie cumulata incepand cu 2008 si ca trebuie sa o platesc. Deoarece suma era foarte mare am hotarat sa o platesc esalonat. In Ianuarie 2018 am reusit sa sting toata suma de plata.
Am 3 documente din ianuarie 2018: "Nota obligatiilor de plata" (foaie de varsamant) si 2 documente de plata, prin care se stinge toata suma.
Pe 7 decembrie 2018 am cerut pe "spatiul privat virtual" si mi s-a generat un document in care spune ca nu mai am nici o datorie la ANAF.
Pe 26 decembrie 2018 am mai cerut o data acel document in care sa imi spuna daca am ceva de platit. Prin documentul acesta mi s=a aratat ca am de platit o suma considerabila din perioada 2008-2011.
Cum este posibil ca dupa achitarea integrala a datoriilor, dupa ce ei confirma ca nu am nimic de achitat, sa fiu instiintat ca sunt obligat sa platesc pentru perioada 2008-2011?
Ce este de facut?
Multumesc.
Buna ziua,
Am contactat o firma care ofera servicii de publicitate pe internet (google adwords).
Deoarece google nu a acceptat campania banii au fost returnati de google, firma mi-a emis factura de stornare si firma nu mi-a dat banii inapoi.
Respectivul mi-a spus ca: ba ca a facut plata si deoarece nu a incasat un ordin nu s-au dus banii, ba ca statul i-a blocat contul bancar..Si evita sa mai raspunda la telefon.
Ce as putea sa fac in cazul asta.
Multumesc