avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Factura stornata, bani platiti si nerecuperati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Factura stornata, bani platiti si nerecuperati

Buna ziua,
Am contactat o firma care ofera servicii de publicitate pe internet (google adwords).
Deoarece google nu a acceptat campania banii au fost returnati de google, firma mi-a emis factura de stornare si firma nu mi-a dat banii inapoi.
Respectivul mi-a spus ca: ba ca a facut plata si deoarece nu a incasat un ordin nu s-au dus banii, ba ca statul i-a blocat contul bancar..Si evita sa mai raspunda la telefon.
Ce as putea sa fac in cazul asta.
Multumesc
Formulati o notificare adresata societatii com respective prin care solicitati restituirea sumei datorate si comunicati-o prin posta cu confirmare de primire sau prin executor judecatoresc.Ulterior contactati un av care sa va sfatuiasca ce aveti de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei legal pentru plata facturi storno melyse01 melyse01 Buna ziua. Am facut niste plati in baza unor facturi storno. Ma puteti ajuta cu o prevedere legala in acest sens? Multumesc. (vezi toată discuția)
Bilet avion wizair dorado-es dorado-es buna.am facut o rezervare pe internet pe ruta madrid --bucuresti cu wizair pentru 4 persoane si am platit-o prin transfer bancar in contul firmei in timp util ... (vezi toată discuția)
Poti fi obligat sa returnezi o suma de bani care a intrat gresit in contul tau bancar? iunana iunana Buna, Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o problema, m-am trezit cu niste bani in contul bancar de la o firma cu care nu mai am legatura, nu ... (vezi toată discuția)