avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bilet avion wizair
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bilet avion wizair

buna.am facut o rezervare pe internet pe ruta madrid --bucuresti cu wizair pentru 4 persoane si am platit-o prin transfer bancar in contul firmei in timp util am asteptat sa-mi vina confirmarea dar vazand ca nu vine dupa 8 zile am sunat sa vad ce se intampla .M-i s-a spus ca banii au ajuns in cont dar nu se poate face operatiunea nestiind nici ei cauza (domnii de la cluj) mi-au cerut nr de ordin cu care sa facut transferul si un cont unde sa-mi returneze banii dar inca nu mi-au inapoiat nimic si am sunat de vreo 5-6 ori in conditiile in care pretul convorbirii este de aproape 2 euro pe minut si ma cam tin de obicei peste 10 minute.Daca poate cineva sa-mi dea un sfat ce ar trebui sa fac ca sa-mi recuperez banii.Mentionez ca intre timp am luat alt bilet cu aceias firma de data aceasta de la o agentie cu aceiasi data si aceiasi ora .Va multumesc si va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 16:13, 25 Iunie 2011
Faceti imediat in scris , o adresa catre agentia respectiva si ii anuntati de cele intamplate.Faptul ca ati vorbit, de 5-6 ori, nu inseamna nimic. Stiti proverbul-verba volant scripta manent.
trimiteti o notificare cu confirmare de raspuns.
Da, faceti o notificare SCRISA. Nu mai dati bani pe telefoane, ca o faceti degeaba. Notificarea scrisa, facuta prin curierat care va asigura confirmarea de primire. La serviciile postale beneficiati de asa ceva. Spuneti-le ca SOLICITATI returnarea banilor intr-un termen rezonabil. Daca nu primiti banii, faceti sesizare la ANPC. Ei vor face sigur ceva. In sens contrar, in instanta...dar eu cred ca ANPC-ul isi face treaba.

V-au costat mai mult biletele pe care le-ati cumparat apoi decat cele de la ei?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2011
Mihaela Enache, Avocat
lasati si un cont unde sa vireze banii si un telefon de contact sau e-mail ceva.
Daca vrei sa fie beton, fa-o prin executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post monicaelena83 monicaelena83 Buna dimineata.In data de 19.06.2012 am fost anuntata telefonic ca din 20.06 sunt in preaviz, urmand ca pana la finalul zilei sa primesc si instiintarea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa renunt la un abonament vodafone FlamindAndrada FlamindAndrada Buna ziua, am fost sunat de cei de la vodafo daca vreau sa im schimb abonamentul si miau zis ca mi se prelungesc minutele mega la internet si toate aceste im ... (vezi toată discuția)
Probleme chirie Laurentiuv Laurentiuv Am o problema destul de grava. Am stat undeva in chirie unde a trebuit sa lasam o garantie de 150 de euro la inceput care nu a fost trecuta pe contract, iar ... (vezi toată discuția)