avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme chirie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme chirie

Am o problema destul de grava. Am stat undeva in chirie unde a trebuit sa lasam o garantie de 150 de euro la inceput care nu a fost trecuta pe contract, iar acum persoana care a inchiriat nu mai vrea sa ne dea banii inapoi pe motiv ca a fost ceva mizerie si ca era o masuta si o margine de pat desfacuta. Tin sa mentionez ca am stat acolo 3 ani in care toate taxele au fost platite la timp, in acesti 3 ani nu s-au facut investitii din partea celor care au inchiriat + de asta nu avem anexa la contract cu bunurile ce le-am avut in casa. Marginea canapelei a cazut din cauza varstei, si masuta la fel. Intrebarea mea este: Exista vreo cale legala sa imi pot recupera banii?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 21:05, 20 Iulie 2011
Verba volant scripta manent (vorbele zbor, scrisul ramane).

Peste 250 de lei aveti nevoie de dovezi scrise pentru a putea recupera suma.
daca nu dovediti ca ti dat acesti bani nu aveti ce recupera
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu chiriasul ContSters194687 ContSters194687 [i]Am mutat acest subiect fiindca a fost postat de domnul vlady's pe un alt forum insa nu a primit un raspuns pertinent[/i]. Va rog sa ma sfatuiti ce e de ... (vezi toată discuția)
Angajatorul ne zice că zilele de concediu de odihnă după codul ... Magie1 Magie1 Angajatorul ne zice că zilele de concediu de odihnă după Codul muncii se plătește în banii la încetarea activității. Eu aveam zile de concediu de ... (vezi toată discuția)
Gandaci in bloc - presesdintele si administratorul nu vor sa faca nimic stanescu2 stanescu2 Buna ziua. Detin o garsoniera intr-un bloc si in ciuda numeroaselor tentative de a curata ap de gandaci, acestia revin. Presedintele si administratorul refuza ... (vezi toată discuția)