si totusi ptr aceasta fapta ..favorizarea infractorului am fost dat afara din serviciu.daca acea fapta exista totusi sustin ei contrabanda poate fi contraventie?????
Am fost audiat in calitatea de invinuit intrun dosar de contrabanda ...favorizarea infractorului,Am fost citat audiat de catre procurorul DIICOT iar dupa 4 ore de audiere mi sa adus la cunostiinta sa semnez o declaratie asa zisa a mea.......tot ce am vb 4 ore a fost scrisa pe hartie eu nu am semnato si mi sa adus la cunostiinta ca din acel moment a fost inceputa urmarirea penala motivind ca nu vreau sa cooperaez cu organele de ancheta .DUPA 2 luni mi sa adus la cunostiinta asta dupa finalizarea rechizitoriului ca am fost scos de sub urmarire penala.....fara nici o alta sanctiune.....deoarece nu sunt intrunite elementele constitutive ale faptei..VA rog sa ma lamuriti 2 lucruri...1,,,,fapta exista sau nu 2,,,sunt sau nu vinovat VA MULTUMESC ANTICIPAT ......mai mentionez ca singurele probe au fost interceptarile telefonice
am pierdut si recursul la curtea de apel intr.un proces de contencios administrativ..Am inteles ca se poate ataca mai departe ........sa merg mai departe ...ACUM DORESC SA.M IAU UN AVOCAT FARA AVOCAT IN FATA INSTANTEI ESTI MORT..care este termenul care poate trece de la pronuntarea curtii si pina la atacarea recursului...VA MULTUMESC ANTICIPAT