avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mutarea dosarului la alta Curte de Apel- stramutare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mutarea dosarului la alta Curte de Apel- stramutare

pot muta dosarul la o alta curte de apel din tara........in cazul unui proces decontencios administrativ.....litigiu de munca
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:55, 12 Iunie 2013
Buna ziua,
Da, formulati o cerere de stramutare la Inalta Curte De casatie si Justitie si incercati.
Daca nu aveti motive fffff temeinice nu stiu ce sanse aveti.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor in instanta - admisibilitatea probei in recurs marinica71 marinica71 sunt parte intr un proces de stabilirea succesiunii dupa tatal meu cu sotia acestuia.am facut recurs si dosarul a ajuns la INALTA CURTE DE CASATIE SI ... (vezi toată discuția)
Cum se ataca o decizie definitiva a curtii de apel? altul altul Buna ziua! As vrea si eu o opinie calificata si obiectiva in o problema penala. Care e urmatorul pas in situatia in care s-a facut recurs la Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare vale_li vale_li Buna ziua Am proces de pretentii pe fond si vreau sa fac o cerere de stramutare a dosarului datorita influentei pe care o are avocata partii adverse, insa ... (vezi toată discuția)