avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor in instanta - admisibilitatea probei in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor in instanta - admisibilitatea probei in recurs

sunt parte intr un proces de stabilirea succesiunii dupa tatal meu cu sotia acestuia.am facut recurs si dosarul a ajuns
la INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE.mai pot solicita proba cu martori?martorul e sora tatalui meu care locuieste in bucuresti si fiind bolnava nu a putut veni la iasi sa fie martor in celelalte instante.cum pot face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:01, 23 Mai 2013
Buna ziua,
Din pacate, raspunsul este NU!
av. Gabriel Klein Kiritescu
dar cum as putea face ca termenul de judecata sa fie mai scurt avand in vedere ca termenul este 24 feb 2014?
Buna ziua,
Formulati o cerere de preschimbare de termen pe care va trebui sa o motivati.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs poseaadrian poseaadrian buna ziua. un ınvinuit care nu s-a prezentat la proces penal şi nu are aparator , dupa ieşirea hotaririi judecatoreşti, are dreptul la recurs? (vezi toată discuția)
Succesiune anissia anissia Am avut un var care a decedat in luna noiembrie anul trecut, casatorit dar fara copii. Acum vreo 2 ani se pare ca i-ar fi facut sotiei un act prin care ... (vezi toată discuția)
Testament stefanicalenuta stefanicalenuta mama moarta in2010,tata ramas in viata,mostenitori 4 copii,tata face testament pe partea lui la una din fiice,(mentionez,nu sa facut succesiunea dupa,mama.un ... (vezi toată discuția)