avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DIICOT
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

DIICOT

Am fost audiat in calitatea de invinuit intrun dosar de contrabanda ...favorizarea infractorului,Am fost citat audiat de catre procurorul DIICOT iar dupa 4 ore de audiere mi sa adus la cunostiinta sa semnez o declaratie asa zisa a mea.......tot ce am vb 4 ore a fost scrisa pe hartie eu nu am semnato si mi sa adus la cunostiinta ca din acel moment a fost inceputa urmarirea penala motivind ca nu vreau sa cooperaez cu organele de ancheta .DUPA 2 luni mi sa adus la cunostiinta asta dupa finalizarea rechizitoriului ca am fost scos de sub urmarire penala.....fara nici o alta sanctiune.....deoarece nu sunt intrunite elementele constitutive ale faptei..VA rog sa ma lamuriti 2 lucruri...1,,,,fapta exista sau nu 2,,,sunt sau nu vinovat VA MULTUMESC ANTICIPAT ......mai mentionez ca singurele probe au fost interceptarile telefonice
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:05, 30 Iulie 2013
Ati fost scos de sub urmarire penala...nu este suficient? daca nu s-au intrunit elementele constitutive ale infractiunii, inseamna ca nu a fost o infractiune...fara sa fii savarsit o infractiune nu sunteti infractor...drum bun, cale batuta!
si totusi ptr aceasta fapta ..favorizarea infractorului am fost dat afara din serviciu.daca acea fapta exista totusi sustin ei contrabanda poate fi contraventie?????
Din ce ziceti nu este vorba de contraventie.
In rechizitoriu nu se trec contraventiile.
Sunteti nevinovat in ceea ce priveste cadrul penal ( in sensul ca nu sunteti vinovat) sau mai corect spus nu puteti fi tras la raspundere penala.
va multumesc.credeti ca daca as da in judecata institutia unde am lucrat as avea vreo sansa de cistig??
Mie imi pare ca nu trebuia sa va dea afara.
Exista prezumtia de nevinovatie.
Puteti sa va ganditi la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovat sau nu nemuritorul nemuritorul am un prieten care a fost audiat de catreDIICOT in calitate de invinuit intr-un dosar --infractiune==contrabanda dar la intocmirea rechizitoriului afost scos ... (vezi toată discuția)
Cercetat ptr aceeasi fapta de doua ori nemuritorul nemuritorul AM FOST CERCETAT in calitate de invinuit ????? ptr favorizarea infractorului---contrabanda --el a primit 3 ani cu suspendare-------eu audiat de diicot iar la ... (vezi toată discuția)
Cod penal luciano72 luciano72 am fost scos de sub urmarire penala ptr ca lipseste elementul constitutiv al faptei .puteti sa mi explicati ce inseamna ?(art264 cp )imi apare la CAZIER ... (vezi toată discuția)