avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CERCETAT PTR ACEEASI FAPTA DE DOUA ORI
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

CERCETAT PTR ACEEASI FAPTA DE DOUA ORI

AM FOST CERCETAT in calitate de invinuit ????? ptr favorizarea infractorului---contrabanda --el a primit 3 ani cu suspendare-------eu audiat de diicot iar la rechizitoriu am fost scos de sub urmarire penala deoarece nu sunt intrunite elementele constitutive al faptei . NU am ramas nici martor in proces si nu am primit nici macar o amenda ceva totusi am fost dat afara din MAI ptr aceeasi fapta favorizarea infractorului. MAI mentionez ca alt coleg a fost audiat si el de diicot in aceesi calitate de invinuit a ramas martor in proces --pe urma i sa intocmit dosar ptr marturire mincinoasa si sa descurcat avind RELATII si a ramas bine mersii in sistem /MAI......pot fi cercetat de 2 ori ptr aceesi fapta//////?????
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:12, 19 Mai 2013
Nu se poate da o condamnare pentru aceeasi fapta.
De cercetat se poate cerceta si de 10 ori...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diicot suleimanmagnificul suleimanmagnificul Am fost audiat in calitatea de invinuit intrun dosar de contrabanda ...favorizarea infractorului,Am fost citat audiat de catre procurorul DIICOT iar dupa 4 ore ... (vezi toată discuția)
Vinovat sau nu nemuritorul nemuritorul am un prieten care a fost audiat de catreDIICOT in calitate de invinuit intr-un dosar --infractiune==contrabanda dar la intocmirea rechizitoriului afost scos ... (vezi toată discuția)
Refuzul de-a divulga numele complicilor xuser xuser As dori sa pun o intrebare deseori intalnita dar pe care nimeni nu o trateaza ca atare. Refuzul de-a divulga identitatea complicilor constituie sau nu ... (vezi toată discuția)