AM FOST CERCETAT in calitate de invinuit ????? ptr favorizarea infractorului---contrabanda --el a primit 3 ani cu suspendare-------eu audiat de diicot iar la rechizitoriu am fost scos de sub urmarire penala deoarece nu sunt intrunite elementele constitutive al faptei . NU am ramas nici martor in proces si nu am primit nici macar o amenda ceva totusi am fost dat afara din MAI ptr aceeasi fapta favorizarea infractorului. MAI mentionez ca alt coleg a fost audiat si el de diicot in aceesi calitate de invinuit a ramas martor in proces --pe urma i sa intocmit dosar ptr marturire mincinoasa si sa descurcat avind RELATII si a ramas bine mersii in sistem /MAI......pot fi cercetat de 2 ori ptr aceesi fapta//////?????
Diicot
suleimanmagnificul
Am fost audiat in calitatea de invinuit intrun dosar de contrabanda ...favorizarea infractorului,Am fost citat audiat de catre procurorul DIICOT iar dupa 4 ore ... (vezi toată discuția)
Vinovat sau nu
nemuritorul
am un prieten care a fost audiat de catreDIICOT in calitate de invinuit intr-un dosar --infractiune==contrabanda dar la intocmirea rechizitoriului afost scos ... (vezi toată discuția)