avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters293677

Activitate ContSters293677

multumesc mult.ma cam asteptam sa fie asa dar vroiam sa fiu sigur.multumesc.
bunica mea din partea tatalui a avut un partament proprietate g.i.g.c.l.la vremea respectiva era o lege in vigoare(1992 cred)ca apartamentele proprietate de stat pot fi folosite de doua generatii.in acest sens,bunica mea a trecut contractul pe numele tatalui meu el devenind chirias principal,eu secundar iar bunica scoasa din contract.normal de comun acord toti 3.bun.intre timp tata cumpara apartamentu,eu oferindu-i banii fara niciun document.nici nu pot demonstra asta.mie nu mi s-a cerut parerea de grupul de contructii ardealul,cel care vindea apartamentele la vremea aia.as fi vrut sa pot demonstra ca am participat la cumparare.nu mi-o cerut nimeni parerea.ce vreau sa stiu?in caz ca vinde tata aprtamentu,la data cumpararii apartamentului eu fiind singurul chirias secundar,am vreun drept din apartament sau nu?pt ca daca sunt considerat mostenitor de drept...........:justcuz:
in mod normal ar trebui sa aiba rabdare,.dar stiti cum sunt oamenii.oameni si oameni.nu te deranjeaza cei multi care sunt plini de empatie.ti amintesti pe cei care te fugaresc si nu au rabdare cu tine.din pacate sunt si din astia destui si ce-i mai rau ii ca lucreaza si domeniu public.ma rog.nu-i o tragedie sa surzesti.ii doar neplacut.multumesc pt cuvintele dumneavostra.claudiu takacs.
multumesc mult pt raspund.desi ma nemultumeste ce spuneti ,trebuie totusi sa iau act de cele scrise de dumneavostra.mi se pare aiurea sa nu fie considerat un handicap.nici nu stiu cum ii mai bine.sa te nasti surd si sa ti se para normal sa fi asa,sau sa devi surd si sa-ti fie greu sa te obisnuiesti cu surzenia.personal va spun ca ma chinuieste enorm surzenia.ma face sa par un idiot.ajung chiar sa ma simt asa.mai ales cand nu inteleg ce mi se spune.legea asta ar fi trebuit scrisa de unu in cauza nu de temiri ce doctor sau politician.oricum multumesc pt informare.
foarte explicit.multumesc mult de tot.
in anul 1981(paroximativ)bunica mea a amurit iar eu si sora mea am semnat pt intrarea in succesiune pt casa dansei,eu si sora mea mostenind partea mamei noastre care era decedata.la succesiune au intrat si alti 3 frati ai mamei noastre dintre care doi sunt decedati.copii dansilor nu au facut cerere de intrare in succesiune pe partea parintilor.in schimb unchiul meu(fratele mamei)nu ne-a permis niciodata accesul in casa respectiva.nu am vazut niciodata documentele casei.am vrut sa participam la cheltuieli dar nu nu s-a permis.in prezent un verisor(filul unchiului meu cel hapsan)sa instalat acolo.el neavand drept succesoral.ce putem face sa be intram in drepturi?si daca avem dreptul sa-l evacuam?multumesc mult.
multumesc mult.voi merge din nou la dansii.
am fost la dansii.raspunsul a fost destul de sec.ar fi trebuit in opinia dansilor(probabil exista si ceva lege)sa fi surzit pana la 26 ani.am ramas destul de "mut".
sunt pensionar grad 2 de invaliditate.pensia am obtinut-o in urma bolii suferite(tbc).de asemenea dupa un lung tratament pt tbc am ramas surd.am si hipoacuzie bipolara severa.pensie am primit pt tbc(350lei).as putea obtine ceva bani si pt hipoacuzie?isi daca da,cum?multumesc.