avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Activitate mihaicopacescu

Activitate mihaicopacescu

Va multumesc frumos ptr. raspuns,dar am fost inteles gresit asupra faptului ca intradevar, distanta este de 4m intre imobile,dar de la hotar are doar 2m.Am inteles ca legal distanta de la hotar la constructie trebuie sa fie 1/2 din inaltimea cladirii.Eu respect dreptul de proprietate,dar prin aceasta constructie eu pierd dreptul de intimitate in curtea mea,confortul de lumina si altele.Daca toti vecinii am ridica constructii cu etaje si mansarde pe terenuri cu deschideri de7si 8m,atunci la un cutremur se aplica principiul dominoului.Parcelarea terenurilor a fost facuta ptr. constructia de case si nu de vile sau blocuri.Astept in continuare raspunsul dumneavoastra.
mihaicopacescu a scris:

Va rog sa-mi spuneti,daca vecinul meu a depus o cerere de autorizatie pentru constructia unei mansarde deasupra imobilului sau, care este din caramida doar cu parter,poate primi autorizatia fara acordul meu?Intreb aceasta deoarece intre imobilele noastre care sant paralele,fata in fata si pe aceasi lungime, este o distanta de doar 4m,iar aceasta constructie, daca se realizeaza, mi-ar crea un disconfort de lumina si intimitate,ceea ce cred ca nu-si doreste nimeni. Va multumesc anticipat ptr.un raspuns corect si explicit

Va rog frumos,pot primi un raspuns la intrebarea pusa in forum?
Va rog sa-mi spuneti,daca vecinul meu a depus o cerere de autorizatie pentru constructia unei mansarde deasupra imobilului sau, care este din caramida doar cu parter,poate primi autorizatia fara acordul meu?Intreb aceasta deoarece intre imobilele noastre care sant paralele,fata in fata si pe aceasi lungime, este o distanta de doar 4m,iar aceasta constructie, daca se realizeaza, mi-ar crea un disconfort de lumina si intimitate,ceea ce cred ca nu-si doreste nimeni. Va multumesc anticipat ptr.un raspuns corect si explicit
Răspuns la discuția Modificare legea pensiei
Va multumesc cu respect, tuturor,pentru raspunsurile acordate
Va salut domnule Tudor Valeriu.
Va rog sa-mi spuneti daca a aparut o modificare la legea pensiilor, referitoare la cumulul varstei cu stagiul de cotizare.
Va mutumesc.
Răspuns la discuția iesirea la pensie
Va multumesc mult pentru promtitudinea raspunsului dumneavoastra,dar mi-am dat seama ca m-am exprimat gresit si am ramas cu niste nelamuriri.Sant nascut pe 13.11.1955.Ca vechime am : 33ani 1luna 24zile (din care 3ani cu O.U.G.22/2004) si inca 5ani 3luni 4zile(subofiter M.I.).Va rog sa-mi spuneti care este stagiul de cotizatie realizat si daca datorita grupei de la M.I. scade limita de varsta.Cu stima si va multumesc anticipat.
Buna seara
As dori sa stiu cand pot iesi la pensie (deoarece nu realizez nici un venit) anticipata sau la limita de varsta si daca se cumuleaza anii lucrati la civil cu anii lucrati la M. I. pentru stabilirea stagiului de cotizare.Mentionez ca am 33 ani,1 luna , 24 zile la civil, din care 3 ani cu O.U.G. 22/2004 si 5 ani, 3 luni, 4 zile cadru activ (subofiter M.I.)
Data nasterii:13.11.1955