avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Activitate alegna_angela

Activitate alegna_angela

Cum recuperez cartea de munca de la combinatul metalurgic tulcea
Cum recuperez cartea de munca de la combinatul metalurgic tulcea
În 1986 părinți au cumparat o casa cu teren,ne stiind ca in 1985 sa dat lg. Că tu cumpărați casa iar terenul rămânea la stat . Tot in 1986 având teren mai mare mi a dat voie să mi construiesc o casa ,in acest moment la cine sa ma adresez sa obtin titlu de proprietate pentru ca eu cu familia plătesc taxe si impozit din 1986 atât pe casa cat si pe teren dar nu pot sa am titlu de proprietate
Sînt o ASOCIATIE DE NEVAZATORI care a modificat statut și schimbat președinte am depus la judecatorietoate documentele si in instanta președinta de complet a spus că în 2 saptamani da hotărârea. Neavând nici o înștiințare de o luna am incercat sa vad ce se intampla si aflu cu stupoare ca este respins dosarul ca nefondat. Ce pot face in acest caz?
Ma numesc Ionescu Angela din Tulcea. Mi-a fost trimis Dosarul 117 la institutul de expertiza med din 4/04/2013 de unde nu am primit nici un raspuns.
As ruga sa aveti in vedere ca nu am nici un venit, sunt vaduva de 10 ani, deasemenea si parinti imi sunt morti, nu am frati, nu am surori asa ca nu are cine sa ma ajute din punct de vedere financiar pentru subzistenta zilnica. Mi se comunica de la comisia de la Tulcea ca voi primi raspunsul in 30 de zile dar acum s-au implinit mai mult 77 de zile.
As dori un raspuns cat mai urgent pentru ca sunt o persoana cu probleme grave de vedere si cu virusul hepatitei C si nu am nici un mod de subzistenta.
Va multumesc anticipat pentru raspunsul si interventiile dumneavoastra!