avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Activitate SIXUS13

Activitate SIXUS13

Buna ziua! Lucrez in cadrul unui salon de cosmetica, azi patronul salonului a anuntat toti angajatii in cadrul unei sedinte ca firma a fost preluata de alta persoana. Cu aceasta ocazie a fost puse sa semnam incetarea contractului de munca la cererea mea,eu nefiind de acord cu acest lucru, intrucit nu mi-am primit salariul pt. luna in curs. Vin cu intrebarea, daca e bine sau nu ca nu am semnat, trebuia sa fim anuntate de vinzarea firmei cu vreo perioada de timp inainte? Multumesc si astept un raspuns
Multumesc. Din cate stiu eu, acesta lucreaza
Buna ziua! Va rog sa ma edificati si pe mine in legatura cu plata unei pensii alimentare,respectiv: am un fiu in virsta de 22 ani, acesta fiind incredintat in urma divortului mamei, eu fiind obligat sa platesc o pensie alimentara pina la terminarea studiilor dar nu mai mult de implinirea virstei de 25 ani. In aceasta vara, acesta termina cursurile unei scolii postliceale, iar in cazul in care nu va lua bacalaureatul, pentru ca ulterior sa mearga la facultate, acesta doreste sa se inscrie la aceiasi scoala postliceala,dar alt profil. Doresc sa stiu daca acest lucru este valabil cu "terminarea studiilor" si cate scoli,cursuri,scoli de soferi poate sa faca pt a mai avea dreptul sa primeasca pensia. Multumesc anticipat si astept un raspuns.
Buna ziua! Doresc sa-mi dati si mie niste lamuriri cu privire la modul in care a fost efectuata o succesiune, daca a intrunit elementele legale, si daca nu, ce se poate face in acest sens? Mama mea a decedat in anul 2006. In anul 2008, impreuna cu ceilalti trei frati a-i mei au mers la un notar public unde au facut succesiunea. In urma acesteia,doi frati au intrat in posesia a unei case si terenul aferent,fiecare,al treilea renuntind in favoarea celor doi. Mentionez faptul ca eu nu am fost chemat la
succesiune, mai mult in actul de succesiune , eu nu sunt mentionat in nici un fel. Multumesc si astept un raspuns din partea dvs. Cu stima