avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate laurika2u

Activitate laurika2u

Buna. Am lucrat din 08.11.2019 până în data de 30.11.2020, apoi mi-am dat demisia iar momentan nu lucrez. Tocmai am aflat că sunt însărcinată si ar trebui sa nasc la jumatatea lunii septembrie. Exista posibilitatea sa beneficiez de indemnizație? Nu aș vrea sa ma mai angajez si as dori sa stiu cum se procedează în această situație. Va mulțumesc anticipat!!
Bună ziua. Mă numesc Laura si sunt din Mediaș. Dacă sunt în șomaj și mă angajez în Sibiu (56km distanta ), îmi schimb domiciliul împreună cu toată familia (sot și copil) în Sb, as putea primi acea prima de mobilitate? Eu am citit legea și am văzut ca mă încadrez doar ca, am fost azi la șomaj în Medias și mi-au zis ca legea e valabila numai pentru zonele defavorizate. Ca exista niște hotărâri de guvern care modifica legea, etc... Deci Mediasul nu e zona defavorizata prin urmare nu pot beneficia de acea prima. Eu am căutat pe internet acele hotărâri dar nu am găsit nimic despre asta. Va rog sa mă lămuriți și pe mine.
Buna ziua. Am o intrebare. Pot beneficia de somaj daca am inceput munca in data de 05.02.2013 si am nascut in data de 07.01.2014 ? Am avut 5 zile de concediu medical platit de angajator si 77 zile concediu pre si post natal. Din 7 decembrie am fost in preaviz timp de 20 de zile iar din data de 8 Ianuarie 2015 postul meu a fost desfintat. Pot beneficia de somaj? Am sunat la Anofm dar nu imi raspunde nimeni. Din vara incep munca dar mi-as dori sa primesc somaj pana atunci. Va multumesc !
Buna ziua ! Eu sunt angajata din data de 5 februarie 2013 iar acum sunt insarcinata si termenul de nastere este 4 Ianuarie. Daca se intampla sa nasc mai devreme,in decembrie mai pot primi indemnizatia de crestere? A doua intrebare e in legatura cu concediul prenatal. Eu m-am inteles de la inceput cu seful meu ca voi inceta munca in data de 15 octombrie. Daca intru direct in prenatal s-ar putea sa nu imi ramana cele 42 de zile obligatorie de lauzie. E vreo problema in sensul asta? Se poate sa nu mai primesc indemnizatia din acest motiv? Va multumesc anticipat!!!
Buna ziua.

Am o intrebare. Daca eu sunt angajata din data de 5 februarie 2013 si urmeaza sa nasc in jurul datei de 15 ianuarie 2014. As putea primi indemnizatia pentru cresterea copilului? sau numai daca nasc dupa 5 februarie ma incadrez? Va multumesc anticipat pentru raspuns.