In primul rand trebuie sa coopereze cu politia, de fiecare data cand este chemat sa mearga, cat despre ceea ce imi spui tu , daca el nu a intretinut relaxii sexuale cu acea minora trebuie sa sustina asta pana la sfarsit . Iar daca nici dovezi concrete cum ca el ar fi intretinut raporturi sexuale cu aceasta nu exista , atunci sa stea fara grije ca nimic nu se va intampla, insa cum am spus colaborarea in permanenta si lipsa probelor il fac deja nevinovat, mult succes.
Draga mea acestia mereu joaca la intimidare asta ti.o pot spune din experienta neplacuta pe care sotul meu a avut-o cu acestia, el a lucrat pentru ei insa s-a retras descoperind ca de fapt isi bat joc de oamenii , te sfatuiesc sa ignori tot ce au legatura cu ei, daca mi.ai explica mai detaliat te-as putea ajurta cu cea mai mare placere insa trebuie sa stiu dc doresti contestatie? si multe altele , trebuie sa fiu informata pt a te putea ajuta, astept sa scri in detalii te rog asa am sa pot sa iti spun si pe ce art te poti baza.
Buna seara ma numesc ionela si sunt din slatina,problema se pune in felul urmator: eu am fost crescuta de bunica mea inca de la varsta de 2 ani si jumatate , aceasta are trei copii , sotul i.a decedat acum 4 ani acesta nelocuind cu noi in toata aceasta perioada de cand eu am stat cu ea . Acum in prezent eu m.am casatorit si m.am mutat la sotul meu care locuieste in acelasi bloc insa la etajul 1 iar bunica cu care locuisem pana anul trecut sta la parter, as vrea sa stiu si eu din punct de vedere legal daca am dreptul la o parte din mostenire, avand in vedere ca am copilarit in apartamentul bunicii mele, as dori sa imi ramana mie dar daca nu se poate macar sa stiu daca am dreptul la ceva din el( din apartament). Ea este foarte bolnava insa in continuare eu impreuna cu sotul meu ne ocupam de ea, ce as putea face in aceasta situatie. Si inca ceva daca bunica mea se decide sa imi lase mie totul cum ar trebui sa procedam? Ce acte trebuie facute? Mentionez faptul ca bunica mea detine doar contractul apartamentului si nimic mai mult. Astept raspuns . Va multumesc.
?? idea este ca ei au sediul central in bulgaria si cei din romania vor sa imi faca poprire pe salariul,cum pot face contestatie,pe ce art ma pot baza pentru a face contestatie?
tocmai ca eu am platit prin acel cont bancar si am transmis chitantele la bucuresti...
pot sa fac ceva in aceasta privinta?
am facut un credit la I.Credit,la ceva timp am luat legatura cu sediul central din Bulgaria si acestia mi.au comunicat un cont bancar deschis la Raiffeisen unde sa imi pot platii ratele,insa sunt cautata mereu de cei de la i.credit ba la telefon ba acasa,imi lipesc afise pe usa cat si la scara blocului,vin la mine la usa numai pe la orele 21,22 nicidecum pe timpul zile si din contra vin cate 2 3 persoane,ce pot face in aceasta privinta??
din cate mi.a spus ..ca fata respectiva ar fi fugit de acasa pentru ca tatal ei se imbata mereu si o batea atat pe ea cat si pe mama ei...ca lar fi cunoscut pe prietenul meu prin prietenul lui.Prietenul meu cand a aflat ca minora a fugit de acasa la sunat pe prietenul lui si ia spsus de acolo la lasat pe el sa rezolve problema,prostia lui a fost ca a acceptat sa ii lase la el in casa...
stiu foarte bine suntem vecini in bloc de 17 ani si acum suntem impreuna de 6 luni....si nu as vrea sa pateasca ceva vreau doar sa il ajut cu putinele informatii...
chiar nu ma poate ajuta nimeni cu o astfel de informatie??ce poate face daca i sa facut dosar penala pe nedrept si este acuzat fara dovezi?