avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperatori credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperatori credit

am facut un credit la I.Credit,la ceva timp am luat legatura cu sediul central din Bulgaria si acestia mi.au comunicat un cont bancar deschis la Raiffeisen unde sa imi pot platii ratele,insa sunt cautata mereu de cei de la i.credit ba la telefon ba acasa,imi lipesc afise pe usa cat si la scara blocului,vin la mine la usa numai pe la orele 21,22 nicidecum pe timpul zile si din contra vin cate 2 3 persoane,ce pot face in aceasta privinta??
pot sa fac ceva in aceasta privinta?
da, sa le dati banii si sa scapati!
tocmai ca eu am platit prin acel cont bancar si am transmis chitantele la bucuresti...
?? idea este ca ei au sediul central in bulgaria si cei din romania vor sa imi faca poprire pe salariul,cum pot face contestatie,pe ce art ma pot baza pentru a face contestatie?
Draga mea acestia mereu joaca la intimidare asta ti.o pot spune din experienta neplacuta pe care sotul meu a avut-o cu acestia, el a lucrat pentru ei insa s-a retras descoperind ca de fapt isi bat joc de oamenii , te sfatuiesc sa ignori tot ce au legatura cu ei, daca mi.ai explica mai detaliat te-as putea ajurta cu cea mai mare placere insa trebuie sa stiu dc doresti contestatie? si multe altele , trebuie sa fiu informata pt a te putea ajuta, astept sa scri in detalii te rog asa am sa pot sa iti spun si pe ce art te poti baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mecanisme oculte?? laurr29 laurr29 Buna ziua. Va prezint urmatoarea speta: Fiind intr-o sambata ( 20 iun 2009) n-am mai reusit sa depun bani in contul curent, astfel am incercat la un bancomat ... (vezi toată discuția)
Poprire diurna Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Buna seara,am si eu o problema,ca majoritatea celor care vi se adreseaza...a fost pusa in aplicare o poprire pe numele meu,mi-au fost blocate conturile,a fost ... (vezi toată discuția)
Proprire salar danuta2002 danuta2002 Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)