avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate Prunaritza

Activitate Prunaritza

Da, f aproape, nu imi permit sa cheltui pe avocati .Am vazut cum se pune prb la primarie, Sunt toti mana in mana,Nu tin cont de nimic, Au dreptul sa faca ce vor in curtea lor, citez.Respecta programul lor de livrare a lemnelor, nu programul de liniste pentru cetateni,Unde as putea sa ma adresez mai departe? Multumesc anticipat.
Buna ziua, am o vecina care a deschis un depozit de lemne in centrul localitatii. Am facut sesizare la politie , mi-au raspuns ca are toate actele inclusiv autoarizatia de functionare si programul functionar conform legii. Adica in regula,Drujba fuctioneaza toata ziua , Stau si va intreb este normal asa cv? Primaria nu da nici un raspus la sesizari. Ce este de facut?
Nu este un imobil pe care l-au cumparat de la cineva care l-a dobandit in urma colonizarii din 1931 si l-au extins unde au locuit pana la deces. Am actul de cumparare.
Sunt singura mostenitoare, mostenesc un imobil , dobandit de parinti mei in urma colonizarii din 1930.Domnul care se ocupa cu actele pentru depunere la cartea funciara mi-a spus ca voi primi respingere de la cartea funciriara deoarece trebuie sa merg in instanta pentru a fii in regula cu actele pentru ca certificatul de mostenitor l-am facut degeaba ca nu este luat in calcul de cei de la carte.Nu trebuia sa merg la notar ci direct in instanta. Sa cumpar pamantul de la Primarie si dupa aceia la carte. Daca parinti mei l-au dobandit in urma colonizarii, eu singurul mostenitor, atunci de ce sa urmez acesti pasi?
Multumesc. Atunci trebuie sa merg in instanta ca sa pot deveni proprietar? Sa inteleg ca am mers degeaba la notar?
Locuiesc la casa si vecinul de langa mine si-a deschis un depozit de lemne. Tot timpul taie lemne la drujba si este o galagie cumplita. Se poate deschide depozit de lemne asa unde doresti in orice curte?
Certificatul de mostenitor este tilul de proprietate?