avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Depozit de lemne functional in centrul localiatii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Depozit de lemne functional in centrul localiatii

Buna ziua, am o vecina care a deschis un depozit de lemne in centrul localitatii. Am facut sesizare la politie , mi-au raspuns ca are toate actele inclusiv autoarizatia de functionare si programul functionar conform legii. Adica in regula,Drujba fuctioneaza toata ziua , Stau si va intreb este normal asa cv? Primaria nu da nici un raspus la sesizari. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Prunaritza , utilizator 22:50, 19 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Da, f aproape, nu imi permit sa cheltui pe avocati .Am vazut cum se pune prb la primarie, Sunt toti mana in mana,Nu tin cont de nimic, Au dreptul sa faca ce vor in curtea lor, citez.Respecta programul lor de livrare a lemnelor, nu programul de liniste pentru cetateni,Unde as putea sa ma adresez mai departe? Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare autorizatie de functionare. Marian V Marian V Buna ziua. Un vecin si-a facut un depozit de lemne la aprox 15m de casa mea si taie cu drujba si sparge lemne in aer liber, desi in Ord.M.S Nr 114/2014, cap ... (vezi toată discuția)
Acordul scris al vecinilor pentru depozit de cherestea? theodor23 theodor23 BUNA ZIUA! LOCUIESC INTR-O COMUNA (FOARTE APROAPE DE CENTRUL LOCALITATII -PRIMARIE) DIN APROPIEREA TIMISOAREI DIN MAI 2010.IN VECINATATEA CASEI MELE/ IN ANUL ... (vezi toată discuția)
Spatiu industrial ardeal77 ardeal77 In vecinatatea casei mele la aprox. 2m, intr-un spatiu ingust se desfasoara diverse activitati (atelier reparatii drujbe, motocositoare, etc), banzic care ... (vezi toată discuția)