avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Activitate sumedrear

Activitate sumedrear

Răspuns la discuția Acte necesare închiriere ATV
SRL e singura forma prin care pot sa fiu in legalitate?
Sunt debutant in fiscalitate.
Locuiesc într-o zonă turistică (Valea Doftanei),și m-am decis sa incep un antreprenoriat cu închirieri ATV,am achiziționat deja două,urmeza sa mai cumpar,întrebarea este următoarea:
E nevoie sa infiintez firma?,daca da de care?,E suficient să închiriez doar cu contract de închiriere?
Vă întreb pentru că vreau sa fac treabă în condiții legale,sau cel puțin de minim legalitate, Va mulțumesc pentru ajutor
Răspuns la discuția Daune morale si materiale
multumesc pentru raspuns,in CML la sfarsit imi scrie nr de zile de ingrijiri medicale(65-70) ,viata pusa in pericol.....si constituie infirmitate conform art 182 CP
Răspuns la discuția Daune morale si materiale
multumesc mult pt raspuns,fapta a fost incadrata pe art 184 CP,in situatia asta mai ramane pe procedura penala?
In 2012 am fost victima unui accident rutier grav,numai o minune m-a salvat,cu 2 interventii chirurgicale la abdomen si una la cap,medicii de la IML mi-au dat 65-70 zile ingrijiri medicale(ii citez pe ei"mai mult nu ai nevoie"),viata primejduita si infirmitate in sensul art.182 CP,acum problema e ca s-a schimbat codul penal si e nevoie de 90 zile ingrijiri medicale pentru ca fapta sa fie incadrata pe procedura penala.Intrebarea mea este:E posibil ca dosarul sa treaca de pe procedura penala(asa cum este acum) pe procedura civila?Si daca trece pe procedura civila o sa trebuiasca sa platesc taxa de timbru?Precizez ca am avut deja 2 infatisari la tribunal pana acum;Multumesc anticipat
Discuție Noul cod penal
am fost victima unui accident rutier in 2012,grav, cu operatie la cap si hemoragie interna,65-70 zile e la IML,procesul a fost declarat penal,am avut 2 infatisari pana acum iar acum s-a schimbat codul penal,e posibil sa fie mutat procesul penal pe procedura civila?
Spuneti-mi si mie va rog o suma ,aproximativa, pe care o hotaraste instanta pentru daunele morale suferite in urma unui accient rutier .
Mentionez ca am certificat medico-legal cu 65-70 zile recuperare,viata pusa in pericol si infirmitati
Multumesc anticipat