avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1348 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare închiriere ATV
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare închiriere ATV

Sunt debutant in fiscalitate.
Locuiesc într-o zonă turistică (Valea Doftanei),și m-am decis sa incep un antreprenoriat cu închirieri ATV,am achiziționat deja două,urmeza sa mai cumpar,întrebarea este următoarea:
E nevoie sa infiintez firma?,daca da de care?,E suficient să închiriez doar cu contract de închiriere?
Vă întreb pentru că vreau sa fac treabă în condiții legale,sau cel puțin de minim legalitate, Va mulțumesc pentru ajutor
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sumedrear , utilizator 16:45, 24 Mai 2018
Da. Va trebui sa va infiintati un srl si pana cand nu aveti firma infiintata la registrul comertului si apoi inregistrata si la finante, nu mai cumparati bunuri pe persoana fizica Ele trebuie achizitionate cu factura pe srl si apoi chetuielile cu achizitionarea dar si cu expoatarea lor se vor putea deduce pe firma. Va va trebui apoi si casa de marcat pentru inregistrarea veniturilor.
SRL e singura forma prin care pot sa fiu in legalitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmează să îmi deschid un srl și aș dori să mă lămuresc în privința anumitor lucruri. vă rog să mă ajutați rrobert rrobert Urmeaza sa imi deschid un SRL si as dorii sa ma lamuresc cu anumite lucruri. Stiu ca trebuie sa colaborez cu un contabil, ceea ce voi face dupa ce ma voi ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in sistem hotelier ile_lucu ile_lucu Buna ziua, Bunica mea detine un apartament in Brasov. Eu doresc sa il inchiriez in sistem holtelier insa nu sunt proprietara imobilului. Asadar,doresc sa ... (vezi toată discuția)
Firma - pentru o garsoniera cu profil turistic Popescu Alexandru Emanuel Popescu Alexandru Emanuel Urmează sa achiziționez anul viitor o garsoniera in Mamaia si as dori sa înființez o firma pentru a putea primi si vouchere de vacanță. Ce pasi ar fi de ... (vezi toată discuția)