avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Activitate mariaaradu

Activitate mariaaradu

Răspuns la discuția Furtul, pedepsire
as dori si eu un raspuns daca se poate, va multumesc anticipat .
Răspuns la discuția Furtul, pedepsire
bun, pai varul meu(20ani) face chestii din acestea mereu, de exemplu la carrefour, real si alte supermarketuri, mai ia o guma, mai ia o prajitura si o consuma in interiorul supermarketului si dupa iese si pleaca .. sau o smantana o ia si o consuma la masa in interior, chestii de genu, eu i-am spus ca nu este ok, dar pe viitor o sa stau cu ochii pe el si o sa-l fac sa promita ca nu mai face asa ceva! dar cu ce a facut pana acum, mai poate fi prins, sa spun asa? pot sta linistit? multumesc si scuze de intarziere
furtul se pedepseste cu inchisoare? daca da, la ce suma furata? ca banuiesc ca nu se face pt un pachet de tigari sau un pachet de gume... etc
Răspuns la discuția prostituate
daca folosea prezervativ, indiferent ca aveau 15 ani sa zicem, mai aveau cum sa-l condamne?
Răspuns la discuția prostituate
pai asta e problema, ca nu stie daca aveau sau nu, daia este ingrijorat, se aplica legea si pt prostituate? (legea cu minorele)
Discuție prostituate
un prieten de al meu a fost acum 8-9 luni la 2 prostituate (la un interval de 1 sapt intre ele) a facut sex fara prezervativ (o prostie mare) iar el acum nu stie daca prostituatele respective erau sau nu majore cand s-a produs incidentul, ar avea de ce sa-si faca griji? mai ales in cazul in care presupune prin absurd ca vreuna dintre ele ar fi ramas si insarcinata , stiu ca e cam aiurea intrebarea dar pt linistea lui am postat-o, va multumesc si sper sa nu fiu luat in batjocura!
Discuție Probare viol
cum se verifica un viol? in cazul in care faci sex de buna voie cu o femeie,iar dansa te reclama ca ai violat-o , cum se demonstreaza ca aceasta minte? (si cam dupa ce perioada "nu se mai vede" la cabinetul medical ca aceasta a intretinut relatii sexuale cu un individ, ca am inteles ca la un anumit timp dupa ce faci sex se poate vedea de catre medic)
Faci sex cu o tipa (ea fiind majora) o lasi insarcinata din greseala, daca se ajunge la procese si instanta de judecata, tu esti obligat doar sa-i platesti pensia alimentara? de inchisoare se pune vorba?(treaba cu inchisoarea ma intereseaza cel mai mult) multumesc anticipat !