avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sex cu o majora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sex cu o majora

Faci sex cu o tipa (ea fiind majora) o lasi insarcinata din greseala, daca se ajunge la procese si instanta de judecata, tu esti obligat doar sa-i platesti pensia alimentara? de inchisoare se pune vorba?(treaba cu inchisoarea ma intereseaza cel mai mult) multumesc anticipat !
Evident ca nu se pune problema unei raspunderi penale...fapta dumitale nu intruneste elementele unei infractiuni...:) este doar sex domnule...:))) imi cer scuze, dar sexul consimtit, intre doua persoane majore nu reprezinta o fapta prevazuta de legea penala...
Nu se ajunge la inchisoare pentru asa ceva daca este majora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerecunoastere paternitate li_a_she li_a_she Am o colega are 17 ani si e insarcinata , tatal copilului nu vrea sa raecunoasca ca e el (deci colega stie sigur ca este el deaoarece a stata doi anib doar cu ... (vezi toată discuția)
M-am culcat cu prietena mea minora si acum s-ar fi aflat bikaeraser bikaeraser va cer voua sfatul ca eu nu stiu sigur ...am 25 ..prietena mea 17 si suntem de 6 luni, m-am culcat cu ea ..cu acordul ei, fara sa-i promit ceva anume bani, ... (vezi toată discuția)
plata pensiei alimentare FlorentinaDave FlorentinaDave Buna ziua ..AS dori sa aflu care sunt consecintele negarii de a se plati pensia alimentare din anumite motive in urma plangerii facute la politie ? Mentionez ... (vezi toată discuția)