avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate purple666

Activitate purple666

Am cumpărat recent o mașina second-hand si am înaintat actele pentru impunere la impozit. Am toate actele necesare, inclusiv Cf al fostului proprietar, doar ca primăria din localitatea mea de domiciliu refuza sa îmi impună mașina spre impozitare pe motiv ca am amenzi de circulație ne plătite. Cât de legal este ceea ce se întâmpla sau dacă nu e legal, ce pot face sa le demonstrez ca fac un abuz( șantaj). Cei dim primărie îmi impun sa plătesc măcar jumătate din amenzi altfel nu îmi eliberează. Merge cu jumătăți de măsura, se negociază?
Este legala o licitatie de inchiriere a unui apartament la primarie atata timp cat locuiesc in acel imobil de ceva vreme, am achitat toate datoriile fostilor chiriasi si acum primaria imi cere sa merg la o licitatie pentru a avea dreptul de a ramane in continuare chirias. astept o indrumare din partea dv. cu stima moldovan
Răspuns la discuția Bani pierduti de banca
Ex. a trimis catre banca aceasta intelegere intrucat banca mi-a eliberat cateva luni acele 2/3 din sume pana acum o luna la ultima renumerare. Ma intereseaza sa recuperez 2/3 din ultima suma depusa de catre angajator care mi-a fost poprita in totalitate, asta dupa ce , cum spuneam inainte mi-au fost dati acei 2/3 din sume. Iar intelegerea cu ex. am facut-o telefonic.
Adineaori am vorbit din nou cu ex., care mi-a spus ca au in cont cateva sume neidentificate. Am sa merg la banca sa cer un extras detaliat si sa intreb daca dansii au specificat cand au virat banii spre ex. daca au specificat vre-un nr. de dosar sau macar un nume pentru ce au virat acele sume in contul respectiv.
Va multumesc si mai astept sfaturi.
Am si eu o mica nelamurire, si am rugamintea ca, cineva din forum sa ma ajute cu un raspuns. Am o poprire pe contul de la o banca pe urma unei datorii care a ajuns la ex. jud. In acest cont imi intra sumele de bani sub forma de: avans diurna externa. tot aici pe site am aflat ca, conform legii diurnele nu pot fi poprite pentru nici un fel de datorie. Totusi am cazut la intelegere cu ex. jud. ca, sa mi se retina 1/3 din toate sumele care imi intra in cont. Totul a decurs normal pana luna trecuta cand, nu stiu de unde anume, de la sediul de unde ridic banii sau din sistem direct, mi-a fost oprita toata suma. Dupa nenumarate telefoane la consultantii bancii si la ex. jud., mi s-a raspuns transant ca nu se poate face nimic deoarece, banca spune ca a virat banii catre ex., iar ex. spune ca nu a intrat nimic din ianuarie ac. Oricum, banii nu mai sunt. acum intrebarea mea este: Am vre-o sansa sa recuperez acele 2/3 din suma respectiva si unde trebuie sa apelez ca sa imi recuperez banii. Specific ca la banca a ajuns o nota de la ex. jud. ca imi pot elibera acele 2/3 din sumele care le primesc.
Si inca o chestiune, dupa ce am insistat la operatorii de la serviciul clienti de la banca si am specificat nr. de articol din cc. si cpc. au modificat in sistem ca, in viitor, sa nu mi se mai opreasca nici un cent din diurna. Dar ce mi s-a oprit pana acum as avea vre-o sansa sa recuperez?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Discuție Poprire diurna
Am inteles ca nu se pote face poprire pe diurna conform unui articol din cpc, totusi un anume exec. jud. mi-a blocat conturile care le am la o banca si dupa o intelegere facuta cu ei, am ajuns sa imi opreasca 1/3 din venituri care, sunt platite cu specificarea: avans diurna externa. In aceasta luna toata suma care a intrat in cont a fost poprita de catre banca si dupa multe telefoane am ramas sa primesc un raspuns de la consultantii de popriri de la banca respectiva. inrebarea mea este: As putea face ceva legal ca in urma unor documente sa pot opri aceasta poprire a diurnei sau ceva asemanator? Multumesc.