avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... licitatie inchiriere locuinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

licitatie inchiriere locuinta

Este legala o licitatie de inchiriere a unui apartament la primarie atata timp cat locuiesc in acel imobil de ceva vreme, am achitat toate datoriile fostilor chiriasi si acum primaria imi cere sa merg la o licitatie pentru a avea dreptul de a ramane in continuare chirias. astept o indrumare din partea dv. cu stima moldovan
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:52, 9 Ianuarie 2014
Proprietarul spatiului cu destinatia de locuinta are dreptul sa dispuna dupa propriul interes de bunul imobil
Analizati clauzele contractual asumate cu proprietarul spatiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea contractului de închiriere Ara16 Ara16 Se poate vinde un contract de închiriere cu primaria a unui apartament altei persoane de către chiriaș? (vezi toată discuția)
Taxa habitat/salubrizare mariuspopa1 mariuspopa1 Buna ziua am sa fiu scurt si la obiect. Am locuit in chirie in orasul Constanta timp de un an(2013). Acum cateva zile am primit la adresa din buletin respectiv ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere expirat si neinregistrat la anaf si evacuarea simone_demouvoir simone_demouvoir Buna seara, Apelez la bunavointa dumneavoastra legat de o problema traditionala chirias-proprietar. Locuiesc cu chirie intr-o garsoniera. Contractul de ... (vezi toată discuția)