avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate Ellyna_Legal

Activitate Ellyna_Legal

Aveti un model bilant de lichidare pe 0 ?
[ link extern ]
Poate va este de ajutor!
Sunt obiecte de activitate diferite, sa este productie metalurgie iar srl , inchiriere si subinchiriere bunuri imobile, nu au legaturi comerciale . Nu am interditii la S.A., insa la SRL sunt numita administrator si vreau sa stiu daca ma pot incadra cu part time ca si consilier juridic pentru a fi remunerata.Multumesc
Buna ziua, pot fii consilier juridic in societate pe actiuni iar la srl consilier juridic remunerat si administrator fara a fi insa asociat?
Buna ziua, pot fii consilier juridic in societate pe actiuni iar la srl consilier juridic remunerat si administrator fara a fi insa asociat?
Nu se depune certificat fiscal al angajatorului?
Multumesc
Aceste prevederi le cunosc si eu, dar este vorba de angajator persoana fizica....
Am incercat sa depun dosarul la ITM Bucuresti, nu l-au primit pentru ca este incomplet, asa au mentionat fara insa sa vrea sa imi spuna ce anume lipseste. Dosarul continea:
procura notariala pentru a reprezenta angajatorul persoana fizica
-copie CI , eu ,angajator, angajat
-copie pasaport angajat (are viza de sedere in scop de munca )
-certificat fiscal angajator
-contract printat
-stik revisal

Ce acte trebuie sa contina dosarul ce trebuie depus la ITM cand inregistrezi pentru prima data un CIM angajat cetean moldovean si angajator persoana fizica?
adema1980 a scris:

Prin notificare, care sa faca referire la articolul din contract care va rezerva dreptul la rezilierea unilaterala si conditiile de exercitare a acestuia.

In contract nu este stipulat decat ca rezilierea se face cu 3 luni inainte de expirarea lui , Si ca se prelungește automat cu inca 12 ani daca nu a fost facuta nici o notificare de incetare cu 3 luni inainte.
Vroiam sa ma leg de un art care stipulează că încetarea se poate face si conform legi .
Obiectul contractului îl constituie furnizarea de gaz GPL.
Contractul este foarte vechi si foarte scurt făcut si mi se pare ca te obliga la prea mult , în primul rând inca 12 ani .