avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot denunta un contract de 12 ani?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot denunta un contract de 12 ani?

Cum pot denunta un contract de prestari servicii , contract semnat in 2003 pe o perioada de 12 ani , prelungit tacit ?
Cel mai recent răspuns: Ellyna_Legal , utilizator 23:00, 16 Octombrie 2017
Prin notificare, care sa faca referire la articolul din contract care va rezerva dreptul la rezilierea unilaterala si conditiile de exercitare a acestuia.
@ Ellyna_Legal, la ce fel de prestari de servicii se refera contractul? Prelungit tacit in ce baza, a reconductiunii sau a unor clauze din contract? Daca prelungirea s-a facut in baza unor clauze contractuale, trebuie citit contractul.
adema1980 a scris:

Prin notificare, care sa faca referire la articolul din contract care va rezerva dreptul la rezilierea unilaterala si conditiile de exercitare a acestuia.

In contract nu este stipulat decat ca rezilierea se face cu 3 luni inainte de expirarea lui , Si ca se prelungește automat cu inca 12 ani daca nu a fost facuta nici o notificare de incetare cu 3 luni inainte.
Vroiam sa ma leg de un art care stipulează că încetarea se poate face si conform legi .
Obiectul contractului îl constituie furnizarea de gaz GPL.
Contractul este foarte vechi si foarte scurt făcut si mi se pare ca te obliga la prea mult , în primul rând inca 12 ani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract babysee babysee Buna ziua, am o nelamurire: pot solicita incetarea unui contract de p-s avand in vedere ca in cuprinsul lui s-a omis inserarea unor clauze legate de ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma cablu, probleme cu o firma de recuperare kameliavoinea kameliavoinea Buna seara, dupa expirarea celor doi ani de contract cu cei de la canal s,mai exact dupa 5 ani, datorita faptului ca eram nemultumita de serviciile lor (nu ... (vezi toată discuția)