avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Activitate grigoriorizo

Activitate grigoriorizo

Răspuns la discuția Ce pot sa mai fac dupa perimare?
Buna seara .Va multumesc pentru raspuns si as mai avea o intrebare daca nu va suparati ,cum fac plata catre firma care a castigat in instanta avand in vedere ca eu nu am avut niciodata contact cu ei decat prin delegatul care a facut facturile fictive si acum este plecat din tara ,urmarit de organele de politie?
Sunt administratorul unei intreprinderi individuale, o firma mi-a facut o factura fictiva fara sa fie semnata si stampilata de mine ,pt.care am fost dat in judecata ,pt.neplata.In 12.02.2014 ,am perdut procesul ,am facut apel si de atunci se pare ca avocata care ma reprezinta nu a mai facut nimic ,e posibil sa fi deschis proces penal pt .fals,cert e ca luna asta sa admis exceptia perimarii si iar am perdut .Ce pot sa mai fac?
in aceeasi situatie sunt si eu si tot din 2011 am deschis afacerea,Intreprindere Individuala,daca gasesti rezolvare ,te rog sa ma informezi si pe mine,din ce stiu legea spune altceva,cred ca suntem victimile unui abuz ,al functionarilor de la casa de pensii.
Răspuns la discuția Contributie asigurari sociale II
Buna seara.Va multumesc foarte frumos ,pentru raspuns si daca nu indraznesc prea mult ,mai am unele nelamuriri si anume :in anul 2012 am avut la declaratia de venit de la ANAF o suma mult mai mica bineinteles nu stiiam cat o sa realizez ,la sfarsit de an a rezultat suma 9141lei,deci ne stiind ca sunt obligat sa platesc decat la la sfarsit de an,acum suma care trebuie sa o platesc cum sunt obligat sa o platesc toata odata sau esalonat,lunar pe intregul an 2013?
Buna.Am o intreprindere individuala din inie 2011 si as vrea sa stiu daca este obligatoriu ,plata la sistemul national de pensii, mentionez ca in 2011 am avut un venit brut de 47508 cheltuieli 46266 si venit net 1212, in anul 2012 venit brut 130883 cheltuieli 121738 si venit net de 9145 iar in anul 2013 venit estimat brut de 85500 cheltuieli 84000 si venit net estimat de 1500