avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot sa mai fac dupa perimare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot sa mai fac dupa perimare?

Sunt administratorul unei intreprinderi individuale, o firma mi-a facut o factura fictiva fara sa fie semnata si stampilata de mine ,pt.care am fost dat in judecata ,pt.neplata.In 12.02.2014 ,am perdut procesul ,am facut apel si de atunci se pare ca avocata care ma reprezinta nu a mai facut nimic ,e posibil sa fi deschis proces penal pt .fals,cert e ca luna asta sa admis exceptia perimarii si iar am perdut .Ce pot sa mai fac?
Sa verificati daca exista o plangere penala,in ce stadiu se afla etc.Chiar daca plangerea a fost formulata pana la solitionarea acesteia sunteti bun de plata.Succes.
Buna seara .Va multumesc pentru raspuns si as mai avea o intrebare daca nu va suparati ,cum fac plata catre firma care a castigat in instanta avand in vedere ca eu nu am avut niciodata contact cu ei decat prin delegatul care a facut facturile fictive si acum este plecat din tara ,urmarit de organele de politie?
Ori nu v-ati aparat bine ori faptul ca a semnat alta persoana nu inseamna ca ar fi existat neaparat o problema legata de executarea obligatiei juridice.
Adica e posibil ca acea persoana sa fi avut dreptul de a semna in mod legal.

Nu trebuie neaparat semnat un contract ca sa ia nastere o obligatie juridica.

Incercati sa lamuriti cu avocata dvs. aceasta problema deoarece sunt multe aspecte de analizat pe baza de acte si norme de drept aplicabile in functie de situatia concreta din speta.

Daca s-a perimat s-a terminat cu acel proces si nu se mai poate face nimic.

Puteti deschide altul daca legal se mai poate.
Tot avocata ar trebui sa va informeze si referitor la acest aspect dupa ce analizeaza termenele procedurale aplicabile in speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare wap54 wap54 Am un dosar in recurs la un tribunal. Subiectul este anulare act, la judecatorie mi s-a dat o hotarare nefavorabila mie, pentent in anularea asa zisului act si ... (vezi toată discuția)
In vederea perimarii cererii de chemare in judecata naum_ianca naum_ianca Buna ziua, Cine ma poate ajuta va rog sa inteleg ce am de facut. Am primit o citatie in care scrie \"in vederea perimarii cererii de chemare in judecata\". ... (vezi toată discuția)