Buna seara,
Dupa ce am citit acest topic, am realizat ca eu sunt cea mai castigata in urma descoperiri acestui site.:">
Nu am pregatire in domeniul juridic sau economic, dar sunt asociata intr-o firma.
Ma bucurc ca pot sa aflu de la voi, cat mai multe informatii juridice si economice, care imi folosesc in relatia cu asociatul, colegii si clientii mei.
Multumesc pentru timpul pe care mi-l acordati raspunzandu-mi, chiar daca uneori intrebarile mele vor fi elementare! :D
Va multumesc la amandoi ptr raspuns si timpul acordat!
Am sa fiu atunci de acord cu ea, ptr ca dupa cum mi-ati descris, este si in avantajul firmei.
Am sa cer totusi o marire de salariu in CM, sa nu primesc mai mult pe C Civil.
Mersi inca odata si daca mai am nelamuriri, sper sa gasesc in continuare acelasi sprijin!
Va pup!
Salut tuturor,
Am un caz pe care nu l-am gasit pe forum.
Sunt angajata cu Contract individual de munca pe 8 ore.
Totodata sunt si asociata in firma.
Adm firmei vrea ca din februarie sa ma plateasca cu salariul minim, iar diferenta de salariu si bonusul sa mi-le dea in baza unui Contract Civil, pe care trebuie sa-l semnez pe 01.02.07.
Nu cunosc nimic din legislatie, ptr ca nu m-am implicat cu toate ca sunt asociata cu ea in firma de 1 an, ea e adm firmei si tot ea ( ''colega mea'' ) hotaraste totul legat de firma si angajati.
Este legal ce-mi cere?
Daca cineva imi poate raspunde, multumesc anticipat!
Salut,
Am si eu o problema si va rog mult poate ma puteti indruma.
Sunt asociata intr-o firma, angajata cu Contract Individual tot acolo, ptr 8 ore, iar adm firmei mi-a propus ca bonusul meu lunar sa-l primesc in cadrul unui Contract civil.
Ma intreb, daca neavand PFA, pot incheia acel contract Civil, pastrand in continuare si Contract Individual si asocierea in firma!
Va multumesc anticipat ptr raspuns!