avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate tottenkopfheitten

Activitate tottenkopfheitten

multumesc
buna ziuua in data de 9 februarie 2022 verisorii mei au incheiat o procura pentru mine , pentru a vinde un teren si o casa . Nu am putut sa perfectez actele la notarul din Alexandria deoarece procura nu era inscrisa in spatiul virtual al notarilor . Unde pot sa reclam acest notar ?
Răspuns la discuția Act de donatie
multumesc
buna ziua sunt singur la parinti. sunt casatorit si am un copil minor. intrebare: 1] daca parintii mei imi doneaza [numai mie] un apartament in caz de divort sotia are dreptul la partaj? 2] cam cat m ar costa taxele actului de donatie avand in vedere ca apartamentul este cotat pe grila cu pretul de 27000 euro? multumesc
Discuție Donatie
buna ziua. eu sunt singur la parinti , si acestia vor sa mi doneze un apartament ca mai au unul si sa nu plateasca impozit mai mare. eu sunt casatorit din 1996 si am un copil de 12 ani. intrebarea este: daca mama mea imi doneaza acest apartament cat timp sunt casatorit , in cazul unui divort [Doamne fereste] sotia are drept la partaj la acel apartament donat de mama mea?
sau ce poate face mama mea ca sa fie sigura ca in cazul unui divort nu ma voi duce la partaj cu acel apartament? multumesc