avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziuua in data de 9 februarie 2022 verisorii mei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziuua in data de 9 februarie 2022 verisorii mei au incheiat ...

buna ziuua in data de 9 februarie 2022 verisorii mei au incheiat o procura pentru mine , pentru a vinde un teren si o casa . Nu am putut sa perfectez actele la notarul din Alexandria deoarece procura nu era inscrisa in spatiul virtual al notarilor . Unde pot sa reclam acest notar ?
Cel mai recent răspuns: tottenkopfheitten , utilizator 12:02, 8 Octombrie 2022
Cereți notarului să înscrie de urgență procura. O eventuală sesizare o puteți face la Camera Notarilor Publici teritorială.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla daca am semnat in locul altcuiva, dar cu buna stiinta? Medussa42 Medussa42 Intr-un contract de vanzare - cumparare am semnat in locul mamei, mama fiind cumparatorul(mama stiind de semnatura, nu s-a putut deplasa la acel moment) . Se ... (vezi toată discuția)
Anulare procura notariala / imputernicire maksi maksi Cum pot sa anulez o procura notariala/imputernicire pe care am facut-o unei rude acum un an pentu vanzarea unui teren? Unde si de ce acte am nevoie? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Revocare procura. mariapopescu mariapopescu Cum revoca tatal meu o procura data mai demult unei rude pentru a vinde un teren pe care il are in comun cu ea pe un titlu de proprietate dupa mama lui ... (vezi toată discuția)