asta intrebam-pot da spre publicare cu scopul comercializarii, daca am obtinut initial ISBN ca autor, persoana fizica si am declarat ca nu o comercializez/exista o procedura prin care sa pot schimba acest aspect?
daca asta ati inteles, refuz sa va tolerez ignoranta si , mai ales, agresivitatea. si daca ar fi asa-nu e normal ca si lanoi sa dispui de roadele muncii tale, fara a fi sluga copiilor care nu te respecta si abia asteapta sa te mosteneasca deoarece e metoda cea mai simpla cand nu ti place munca??
multumesc. am facut asta, sotul a considerat ca asa e corect.casa am hotarat sa o cumparam prin credit, fara investitie din ceva care a apartinut unuia dintre noi.
multumesc pentru raspuns.mentionez ca la incheierea casatoriei civile,am ales aceasta optiune-ca fiecare sa pastram proprietatile d?obandite anterior.mai e necesara schimbarea regimului matrimonial?
buna ziua! inainte de casatorie,sotul detinea un apartament si eu o garsoniera.vrem sa cumparam o casa-prin credit pe care il voi plati eu,deoarece am venituri mai mari.sotul are 2 copii din prima casatorie,impreuna inca nu avem copii.intrebarea mea este-cum procedam la incheierea actelor,astfel incat copiii sai sa nu poata revendica si aceasta locuinta-daca eu nu voi avea copii?
mentionez ca refuz uzufructul viager pe care vrea sa mi l instituie sotul pe apartamentul sau-vreau ca acesta sa ramana copiilor sai.,insa vreau ca actele de vanzare cumparare a casei sa fie clare de la inceput,deoarece impreuna am investit in apartamentul sau si nu cer nicio compensatie in nume propriu..va multumesc!
multumesc pt raspuns.suntem de varste foarte apropiate-a nu se intelege ca doresc decesul sau inaintea mea....deoarece eu nu am copii-am dori sa infiem o fetita..pentru drepturile ulterioare ale acesteia imi iau masuri de precautie...in raport cu copiii sai legitimi pt care a muncit 21 de ani,le a asigurat mai multe decat isi poate permite un parinte si care nu vor sa munceasca,sa si termine studiile,asteptand doar sa culeaga roadele pe care legea le ofera prin gradul de rudenie..el isi doreste intai de toate acest lucru,eu sunt de acord sa investesc pt a locui in conditii mai bune,dar trebuie sa stiu de la inceput ce risc la batranete.
da,vrem sa cumparam un bun comun-la care eu sa contribui cu o parte din bani iar el sa adauge banii de pe apartamentul sau.vreau sa stiu in ce conditii investesc eu si in ce masura investesc in viitor pentru copiii sai.