In 2014 pe fisa postului aveam trecut ca si cod de ocupatie (COR) 332201 - Reprezentat tehnic, acum in 2017 dupa ce m-am intors din maternitate am trecut la COR 341106 - Functionar in activitati comerciale.
In momentul cand am intrebat mi s-a zis ca apartin unul de altul codurile si nu are nimic.
Totusi eu stiu ca in primele 6 luni dupa ce te intorci din concediul de maternitate nu e voie sa ti se faca modificari la codul functiei. E ok?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Angajatorul mi-a zis ca nu mai poate face modificarea de pe incadrarea cu care am fost angajata, adica cea cu studii medii in cea cu studii superioare, desi un expert contabil mi-a zis ca se poate face cu acordul celor de la firma!
Sunt angajata de acum 7 ani, insa abia zilele trecute am aflat ca nu am fost incadrata cu studii superioare, pt ca postul nu necesita neaparat o astfel de incadrare.
Doresc sa stiu daca se poate face o modificare in Programul online Revisal in care sa figurez inca de acum 7 ani cu studii superioare.
Buna seara.
As dori sa stiu cat este de corect ca in timpul orelor de program la gradinita sa se faca optionale platite de catre parinti diferitor profesori.
Intr-o grupa in care majoritatea parintilor doresc acest optional, Ce se intampla cu copii ai caror parinti nu sunt de acord cu aceste optionale, fie din cauza imposibilitatii de plata, fie ca considera ca copilului nu i se potriveste acest optional?
Buna ziua. Socrul meu are probleme de sanatate psihice si am dori sa ii facem pe langa pensia de batranete de aproape 500 de lei si pensie de boala.
Pt a avea acces la pensia de boala are nevoie de certificat de handicap? sau dupa ce ai certificatul de handicap primesti pensia de boala?
Buna seara! As dori sa stiu de cate sapt de sarcina se poate intra in prenatal.
Daca am 30 de sapt si 2 zile si imi iau 3 zile de medical(pt copilul de trei ani), imi zicea cineva ca s-ar putea sa ma bage direct in prenatal, desi eu inca mai doresc sa merg la serviciu.
va multumesc mult!
Se poate intra in casa cuiva care nu este acasa (**sau nu vrea sa deschida) daca a fost anuntat in prealabil prin recomandata primita si semnata ca va veni un executor judecatoresc?