avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se pot face modificari in Revisal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se pot face modificari in Revisal?

Sunt angajata de acum 7 ani, insa abia zilele trecute am aflat ca nu am fost incadrata cu studii superioare, pt ca postul nu necesita neaparat o astfel de incadrare.
Doresc sa stiu daca se poate face o modificare in Programul online Revisal in care sa figurez inca de acum 7 ani cu studii superioare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:05, 7 August 2017
In programul REVISAL inca nu se pot inregistra studiile ... de acum 7 ani nu se mai pot opera inscrieri in versiunea REVISAL in vigoare din acea perioada.
DIin care perioada se pot face modificari?
Dvs solicitati modificarea functiei ? Daca da, din care functie si in ce functie, de cand?

Angajatorul este de acord cu asa ceva?
Ultima modificare: Joi, 3 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Angajatorul mi-a zis ca nu mai poate face modificarea de pe incadrarea cu care am fost angajata, adica cea cu studii medii in cea cu studii superioare, desi un expert contabil mi-a zis ca se poate face cu acordul celor de la firma!
Ultima modificare: Duminică, 6 August 2017
ggami, utilizator
Intr-adevar, asa este cum vi s-a spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii / superioare ELA2000 ELA2000 Se poate retroactiv sa fii incadrat in revisal? Incadrare gresita pe studii medii in loc de studii superioare? [i (vezi toată discuția)
Vechime costelmihai costelmihai Bună ziua. M-am angajat in 2011 la o s.c. pe codul cor 331302, contabil. Aveam la acea data diploma de licenta Facultatea de Economie-Cont. si Inf. De ... (vezi toată discuția)
Incadrare alcida20 alcida20 Buna, am si eu o nelamurire: sotul meu a fost angajat pentru o perioada de 2 luni la o firma pe functia de tehnician retele de telecomunicatii; la sfarsitul ... (vezi toată discuția)