avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... se poate lua si Indemnizatie pt cresterea copilului si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

se poate lua si Indemnizatie pt cresterea copilului si bursa de studiu in aceeasi perioada?

se poate lua si Indemnizatie pt cresterea copilului si bursa de studiu in aceeasi perioada?
Cel mai recent răspuns: ggami , utilizator 23:41, 27 Iunie 2015
Bursa de studiu nu este un venit profesional (din prestarea unei activitati) impozabil deci se poate cumula cu indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC).
multumesc pt raspuns!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se iau in calcul pt indemnizație veniturile din drepturi de autor? Oana Pintea Oana Pintea Buna seara! Am inteles bine ca se iau in calcul pt indemnizație si veniturile din drepturi de autor inregistrate in ultimele 12 luni? De asemenea, as vrea ... (vezi toată discuția)
Bursa de studiu si indemnizatia de crestere si ingrijire copil ContSters271728 ContSters271728 Buna ziua, Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pana la doi ani. Urmez in acelasi timp si cursuri de master. Intrebarea mea este daca pot sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor in timpul indemnizatiei de crestere copil loriem77 loriem77 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca primirea unei burse sau a drepturilor de autor in perioada in care ma aflu in concediu de crestere copil, afecteaza ... (vezi toată discuția)