avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bursa de studiu si indemnizatia de crestere si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bursa de studiu si indemnizatia de crestere si ingrijire copil

Buna ziua,
Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pana la doi ani. Urmez in acelasi timp si cursuri de master. Intrebarea mea este daca pot sa beneficiez in acelasi timp de indemnizatia de crestere si ingrijire copil dar si de bursa de studiu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:19, 21 Noiembrie 2012
1. Bursa de care vorbiti dvs. nu este un venit profesional impozabil deci poate fi cumulat cu indemnizatia pentru CCC.

2. Cel mai bine ar fi sa intrebati (pe e-mail) si la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate desfasurata in concediu crestere copil inamazilu inamazilu Buna ziua Un parinte aflat in concediu crestere copil poate avea calitatea de membru in biroul electoral al unei sectii de votare, fara a-i fi afectata ... (vezi toată discuția)
Pot sa primesc si pensie de urmas si indemnizatie pentru cresterea copilului? iulianaalexia iulianaalexia buna ziu,as dori sa stiu si eu urgent daca primesc pensie de urmas pentru a primii indemnizatia pentru crestere copil pe o perioada de doi ani trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Sunt in ccc, doresc sa ma inscriu la master. voi mai beneficia de indemnizatie? crisstta crisstta buna ziua, beneficiez de indemnizatie crestere copil pana la un an, respectiv ian. 2012, si vreau sa ma inscriu la master in aceasta toamna (facultatea am ... (vezi toată discuția)